Inschrijven voor training

Schrijf je hier kosteloos in voor een van onze 'live' trainingen bij Koopmans Professioneel in Amersfoort.

Wat houdt een livetraining in?
Tijdens een training van Koopmans Professioneel laten we je stap voor stap de techniek & tools zien voor het bereiden van jouw wafels, crêpes of poffertjes. We gaan met jou aan de slag hoe je jouw bakplaat voor wafels, crêpes of poffertjes het beste gebruikt. Kortom we leren je niet alleen de kneepjes rondom het bakken van poffertjes, bakken van wafels of het bakken van crêpes, maar geven je ook tips voor het verkopen van wafels, crêpes of poffertjes.

Door wie?
De trainingen worden verzorgd door Ron Kortekaas. Met zijn jarenlange ervaring is Ron DE specialist op het gebied van het bakken van wafels, crêpes of poffertjes.

Voor wie?
Je bent kok, medewerker of eigenaar van een bestaand horecabedrijf en je bent in het bezit van een professionele poffertjesplaat/wafelijzer/crêpeplaat of voornemens deze aan te schaffen. De training is niet alleen voor jou, maar ook voor jouw personeel.

Heb je (nog) geen bedrijf, maar wel interesse om te starten? Op het moment dat je een locatie hebt, verwelkomen we je graag op de training. Ondernemers in de oriëntatiefase nodigen we graag uit voor een training zodra de startdatum van hun onderneming bekend is.

Waar?
Dr. Oetker Nederland
Hardwareweg 8
3821 BM Amersfoort

Schrijf je nu in!
Schrijf je hieronder in voor één van onze open trainingen. Je ontvangt na inschrijving een automatische bevestiging*. Geen bevestiging ontvangen? Check ook je spam folder.

Met een heel bedrijf of op een andere datum een training volgen? Bij voldoende deelnemers kan ook op maat een datum gepland worden. Vraag naar de voorwaarden.


Inschrijven
* Disclaimer
Koopmans Professioneel behoud zich het recht deelname te weigeren als niet wordt voldaan aan de voorwaarden voor inschrijving. Bij onvoldoende deelnemers of overmacht is het mogelijk dat de training wordt geannuleerd of verschoven. Inschrijvers ontvangen hierover altijd bericht.

Het leuke aan de academie is dat je zelf aan de gang mag gaan. Ik werd onwijs vriendelijk ontvangen met vers gebakken kokosmakronen. Veel praktijk, veel geleerd.

Natasja Mulhuijzen quotes