Pannenkoek Promotie ‘van Akker tot Pannenkoekbakker’


Helaas, de inschrijfmogelijkheid op deze actie is afgelopen!

=========================================================================================

 

Ook dit jaar hebben we bij Koopmans Professioneel weer een unieke promotie te ontwikkelen voor onze trouwe pannenkoekmix-klanten. Dit keer staat het thema “Van Akker tot Pannenkoekbakker” centraal. Door het raadsel op te lossen (offline & online) komen kinderen op een leuke manier meer te weten over graan en meel.

Hoe werkt het?
Door diverse (reken)vragen/ rebussen worden de kinderen meegenomen in het proces van akker tot pannenkoekbakker. Door het oplossen van de vragen kunnen ze de juiste letters bij de afbeeldingen plaatsen. Vervolgens kunnen ze via www.vanakkertotpannenkoekbakker.nl hun antwoorden invullen. Deze website gaat live eind augustus.

Zij winnen hierdoor direct een prijs! Doordat ze jouw pannenkoekrestaurant selecteren na het invullen van de antwoorden, winnen ze jouw persoonlijke prijs. Je kunt zelf bepalen of je korting geeft of juist een gratis kinderpannenkoek of ijsje. De gewonnen prijs is een automatische winprijs die verstuurd wordt in de vorm van een voucher via email. De vouchers kunnen van november t/m februari ingeleverd worden bij jouw restaurant.

Als aanvulling op deze prijs maken de deelnemers ook nog eens kans op één van de grotere prijzen: 15x een bakpakket, 5x een Brickadoo zelfbouw-boerderij en 1x een Playstation PS4 inclusief het spel Farming Simulator. Mocht de winnaar van één van deze prijzen jouw restaurant hebben bezocht dan sturen wij je de prijs om deze zelf uit te reiken.

Prijzen

Voorwaarde deelname door de consument:

  • Deelname aan het spel is 1 x mogelijk per persoon
  • Max. 1 voucher per betalende volwassene
  • Max. 2 vouchers per tafel/gezelschap
  • Geldigheid voucher van 1 november 2016 t/m 28 februari 2017
  • Niet geldig op zon- en feestdagen


Wat krijg jij?
Door deel te nemen aan de promotie ontvang je van ons het volgende:

  • 250 x het raadsel op A4 formaat geprint. Op de achterzijde staat een leuke kleurplaat voor de kleinere gasten.
  • Vermelding van jouw restaurant op www.vanakkertotpannenkoekbakker.nl. Hier vullen de deelnemers hun antwoord in na het selecteren van jouw restaurant. Zij winnen daarna jouw persoonlijke prijs. Zij kunnen ook via Social Media hun vrienden vertellen over de actie om het spel te spelen en vervolgens naar jouw restaurant te gaan.
  • Een website banner en/of facebook banner om de actie via jouw eigen digitale kanalen te communiceren naar je eigen klantengroep.
  • Kans om één van de grotere prijzen aan één van je gasten uit te mogen reiken.