Waarom een glutenvrije pannenkoekmix?

Er bestaan inmiddels al vele glutenvrije producten, maar het aanbod van ‘verwenproducten’ is nog bescheiden, net als het aantal restaurants in Nederland dat glutenvrije gerechten en menu’s aanbiedt. Binnen het segment pannenkoekrestaurants is het aanbieden van glutenvrij in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Niet alleen consumenten met Coeliakie, maar ook consumenten die om andere redenen gluten vermijden in hun dieet weten het pannenkoekrestaurant steeds beter te vinden.

Koopmans Professioneel Pannenkoekmix Glutenvrij & Lactosevrij
Koopmans Professioneel wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een ruimer aanbod van producten voor de horeca in het algemeen, en pannenkoekrestaurants in het bijzonder, die geschikt zijn voor mensen met een voedsel allergie. Om mensen met coeliakie in de horeca de mogelijkheid te bieden om zonder risico te kiezen voor een ‘verwenproduct’, introduceerde Koopmans Professioneel al in 2011 een verantwoorde innovatie: Koopmans Professioneel eierpannenkoekmix-glutenvrij.

In 2016 komt Koopmans Professioneel met nog een innovatie: Eierpannenkoekmix Glutenvrije & Lactosevrij. Door toevoeging van het oergraan Teff is dit product niet alleen glutenvrij en lactosevrij, maar het bevat ook nog extra calcium & ijzer en een hoog percentage vezels. En natuurlijk heel belangrijk, deze pannenkoeken zijn ook nog eens erg lekker! Genieten staat voorop, ook voor mensen met een glutenintolerantie

Nu kunnen ook mensen met lactose-intolerantie genieten van een heerlijke pannenkoek, terwijl jij als ondernemer het gemak heeft van 1 simpel te bereiden mix voor beide doelgroepen.