Koopmans Professioneel opent haar eerste shop-in-shop: Crêpe Creaties!

Koopmans Professioneel opent haar eerste horecaconcept voor consumenten buitenshuis onder de naam Crêpe Creaties. Consumenten kunnen bij deze shop-in-shop terecht voor een heerlijk gevulde crêpe in verschillende zoete en hartige varianten. Lunchroom La Boca heeft de primeur, in het Rotterdamse winkelcentrum Zuidplein opent de eerste locatie. Bij succes willen we in 2017 nog meerdere locaties gaan openen.

Crêpe Creaties is een concept ontwikkeld door Koopmans om de crêpe ook in Nederland groot te maken. De dunne pannenkoek is verkrijgbaar met vijf verschillende vullingen en een seizoensvariant en kan ook naar eigen voorkeur worden samengesteld. De crêpe wordt gezien als snack of lunchartikel en is een alternatief voor broodjes en salades.

Koopmans Crêpe Creaties is een shop-in-shop franchise formule. We brengen de Koopmans merkkracht, groei van OOH en de ervaring van bestaande ondernemers op een verrassende manier samen. Koopmans opent zelf geen winkels, maar kiest voor samenwerking met franchisenemers.

Heb jij als ondernemer ook interesse in deze franchise module?
Neem dan hieronder contact met ons op!

Lees hier het volledige persbericht »

Locatie shop:

Lunchroom La Boca
Zuidplein Hoog 828
3083 BR Rotterdam

Route Lunchroom La Boca »
Lunchroom La Boca

Contact

Heb jij als ondernemer ook interesse in deze franchise module? Neem dan hieronder contact met ons op!

captcha