CRÊPES© concept & materialen

Een pannenkoek in een nieuw jasje! CRÊPES© van Koopmans Professioneel is een originele presentatie van de Franse crêpe met gevarieerde verse vullingen.

De unieke cone-vormige verpakking is ontwikkeld door Bunzl Retail & Industry en exclusief verkrijgbaar bij Koopmans Professioneel. Bestel deze verpakking nu op opze webshop.

De crêpe bak je met een rateau (beslagverdeler / beslagspreider). Onze rateau is gemaakt van kunststof en daardoor hygiënischer dan gebruik van hout. Bestel deze rateau nu op onze webshop.

Met Crêpemix Compleet van Koopmans Professioneel kan iedereen crêpes leren bakken! De mix op waterbasis is in 1 minuut klaar voor gebruik. Het beslag laat zich makkelijk verdelen over de plaat en voorkomt scheuren van de crêpe. De crêpes zijn niet te zoet en daardoor ook geschikt voor hartige varianten.

Graag een compleet crêpes meubel? Kies dan voor het complete bakstation en de saladière voorzien van het CRÊPES© logo. De modules worden startklaar geleverd door Marcel Interieurs i.c.m. Hakvoort Professional. Bekijk onderstaande folder voor beeldmateriaal van de modules. Interesse? Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.