Vraag het de crêpes expert

Ron Kortekaas, onze expert op het gebied van bakken, weet bijna alles over professioneel bakken van pannenkoeken en zoete snacks. Dagelijks komt hij over de vloer bij zowel startende als zeer ervaren ondernemers in deze branche. Hierdoor weet hij niet alleen alles over het bakken, maar ook veel over goed ondernemerschap. Iedere dag ziet en leert hij nog veel van onze gewaardeerde klanten. De 20 jaar ervaring van Ron in het vak delen wij graag met jou. Heb jij een vraag, stel deze gerust!

Tips & tricks van Ron:

  • Met de speciale beslagverdeler voor crêpes (rateau) van kunststof werk je makkelijker en vooral ook hygiënischer dan met een houten beslagverdeler.
  • Zet je rateau in een bakje met water om te voorkomen dat er beslag aan blijft plakken.
  • Zorg ervoor dat je plaat op de juiste temperatuur is ingesteld voor de perfecte crêpe, hou tussen de 225 a 230 graden Celsius aan.
  • Wacht na het omdraaien even tot je crêpe iets is aangebakken aan de onderkant voordat je hem weer verschuift.