Een wafelwinkel starten

Denk jij er over na een wafelkraam te starten en heb je wellicht de ambitie om uit te groeien tot een winkel of zelfs winkelketen? Twijfel niet langer, wij helpen je graag dit in de praktijk te brengen!

Hoog rendement

Wist je dat... je met de verkoop van vers gebakken wafels een rendement kan behalen van wel 85%? De kostprijs van wafels is erg laag. Naast een goed rendement is jouw wafelkraam een totaalbeleving door de heerlijke geur en bereiding in het zicht van de gast. Niet alleen winstverbetering, maar zeker ook volumeverhoging dus! 

De kosten om de markt te betreden zijn relatief laag

De bereiding van wafels is simpel, hierdoor kun je gemakkelijk zelf aan de slag en hoef je niet te investeren in duur, hoogopgeleid personeel. Ook overig kapitaal is tegen lage prijs aan te schaffen. 

Wat biedt Koopmans Professioneel jou?

Koopmans Professioneel helpt je graag bij het starten van een wafelwinkel of wafelkraam. Onze bakexpert Ron heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van nieuwe ondernemers en biedt jou graag advies aan over het bakken, de ingrediëntkeuze, assortimentssamenstelling, benodigde apparatuur, promotie en meer. 


Ja, ik wil starten met wafels!