Van Graan tot Pannenkoek

Ron Kortekaas
Het wordt tijd om het natuurproduct graan eens van dichtbij te bekijken. Hoeveel weet jij eigenlijk over deze belangrijkste grondstof voor jouw pannenkoeken? En weet je deze kennis om te zetten in de perfecte pannenkoek voor jouw restaurant? We brengen het product "pannenkoek" graag wat dichterbij. Daarom organiseren we op 6 februari aanstaande een workshop waarin we je een korte cursus geven "van graan tot pannenkoek" waarbij we ingaan op groei, oogst en verwerken van tarwe. Ook gaan we in op de noodzaak & kansen van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor jou als ondernemer én presenteren een innovatief project rondom "duurzame granen van Nederlandse bodem". We bieden je bovendien handvaten aan om deze informatie te delen met je klanten en personeel. 

Wil jij ook meer weten over granen en duurzaamheid? VOL = VOL
graan 10:30
Ontvangst met huisgemaakte taart
graan 12:20
Boer'n lunch
graan 10:45
Welkom
graan 13:00
Noodzaak & Kansen MVO
Marja Vermeulen, Marketingvibes
graan 11:00
De boer aan het woord
Over Aaltje aan de linie
graan 14:00
Duurzame granen van Nederlandse bodem
Sandra van Ruiten
graan 11:20
Van Graan tot Pannenkoek
René Adolfs
Europees inkoper melen Dr. Oetker
graan 14:30
Fotoshoot & Netwerkborrel

Locatie

Bij Aaltje aan de Linie
Zegheweg 49
3931 MR Woudenberg

Route naar Aaltje aan de Linie »
Bij Aaltje aan de Linie
Vertel mij eerst meer »


Aanmelden

Meld je hieronder nog aan voor de workshop op 6 februari 2017. Deelname is op uitnodiging. Er zijn geen kosten aan verbonden. Maximaal 2 deelnemers per bedrijf.

captcha