Koken vanaf de Basis

Om kennis, kunde en vakmanschap binnen alle niveau's van de Horeca te blijven ontwikkelen stimuleert Koopmans Professioneel het 'koken vanaf de basis'. Convenience anno 2014 is niet voor alles een pakje open trekken, maar de dagelijks afweging tussen snelheid, smaak en kwaliteit. Bij Koopmans Professioneel bieden we oplossingen voor alle graden van convenience, maar dragen het koken vanaf de basis een extra warm hart toe.

 

Om naast kennis, kunde en vakmanschap vooral ook creativiteit binnen Horeca te ondersteunen werkt Koopmans Professioneel samen met Gastronomixs. Gastronomixs is een unieke ideeëngenerator en interactief platform waar kennis gedeeld wordt voor en door chefs. Gastronomixs inspireert chefs met honderden mogelijkheden die er zijn met primaire ingrediënten. Gastronomixs kiest voor de kwaliteitsproducten van Koopmans Professioneel voor de ontwikkeling van creatieve componenten. Een aantal van deze componenten zijn hieronder terug te vinden.

 

 


Receptenoverzicht


Man'ouche Libanees brood

Man'ouche Libanees brood


Naar complete recept »
Citroen Meringue taartje

Citroen Meringue taartje


Naar complete recept »
Japanse omelette (usuyaki tamago)

Japanse omelette (usuyaki tamago)


Naar complete recept »
Aardappelpoffertjes

Aardappelpoffertjes


Naar complete recept »
Basis spongecake

Basis spongecake


Naar complete recept »
Aardappelgnocchi met parmezaan

Aardappelgnocchi met parmezaan


Naar complete recept »
Tarte Tatin van rode ui

Tarte Tatin van rode ui


Naar complete recept »
Spongecake van rode biet

Spongecake van rode biet


Naar complete recept »
Gefrituurde eidooier

Gefrituurde eidooier


Naar complete recept »