Maatschappelijke betrokkenheid

Bij Koopmans Professioneel vinden wij familie heel belangrijk. Wij richten onze initiatieven daarom op het welzijn van families en kinderen.

Download het duurzaamheidsverslag

Nationale pannenkoekdag

In 2016 bakten 50.000 basisschoolkinderen van 878 basisscholen pannenkoeken voor 60.000 ouderen.

Koopmans organiseert Nationale Pannenkoekdag in samenwerking met Tefal. Op deze dag in maart bakken Nederlandse basisschoolkinderen pannenkoeken uit de bovenbouw voor ouderen in een verzorgingstehuis of voor ouderen in de buurt. 


www.pannenkoekdag.nl

Vrijwilligerswerk medewerkers

Geld of producten voor vrijwilligerswerk van onze medewerkers

Onze medewerkers mogen allemaal een verzoek indienen voor een bijdrage aan benodigd geld of producten voor vrijwilligerswerk dat zij doen in hun eigen tijd. Een commissie van medewerkers beheert het budget en beoordeelt de aanvragen. Zo hebben Koopmans medewerkers zich ingezet met het bakken van oliebollen voor klanten van de Voedselbank.

CliniClowns

Pannenkoeken eten bij de CliniClowns

Het CliniClowns College in Amersfoort is een unieke theaterbelevenis. Zieke en gehandicapte kinderen en hun gezin worden hier op een fantastische manier verwend. En daar horen ook heerlijke pannenkoeken bij. Koopmans Professioneel sponsort deze pannenkoeken sinds 2013.

www.cliniclowns.nl

Voedselbank

Producten voor de Voedselbank

Sommige Koopmans Professioneel producten kunnen we niet meer aan de groothandel verkopen omdat de houdbaarheidsdatum te kort is. Die producten gooien we niet weg, maar geven we aan de Voedselbank. Sinds 2016 schenken we ook aan de Voedselbank als we geen producten hebben waarvan de houdbaarheidsdatum bijna verloopt. Zo kan de Voedselbank op een constante stroom van producten rekenen.