Pannenkoekenrestaurant ’t Wildryck

Pannenkoekenrestaurant ’t Wildryck

In het bosrijk gelegen Pannenkoekenhuis ’t Wildryck in Diever kunnen onze gasten op de menukaart kiezen uit tientallen heerlijke pannenkoeken die nog op ambachtelijke wijze worden gebakken. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op de speelzolder, het springkussen of in het dierenweitje en voor de allerkleinste hebben we in het pannenkoekenhuis zelf een speciaal kinderhoekje ingericht. Het is ook genieten op ons heerlijk  zonnige buitenterras, maar bij wat minder weer is het bij de open haard ook bijzonder prettig natafelen.... 

 

Pannenkoeken blijven het favoriete diner van bijna alle kinderen en stiekem toch ook van heel veel volwassenen. Wij vonden dat we onze gasten na een dag lang fietsen of wandelen of een gezellig verblijf op ons vakantiepark een heerlijk ambachtelijke pannenkoek niet mochten onthouden en daarom hebben we besloten van ons bestaande restaurant een pannenkoeken- restaurant te maken. 

 

Gelukkig vindt onze kok pannenkoeken bakken ook het leukste wat er is en heeft zelf na verschillende testen aangegeven het liefste met Koopmans Professioneel te werken omdat dit meel in alle gevallen de beste pannenkoek geeft. De kwaliteit van dit meel is altijd hetzelfde wat belangrijk is voor ons want zo weten we dat onze ambachtelijke pannenkoeken altijd hetzelfde zullen smaken en we de gast niet teleurstellen.

 

restaurant buiten website.jpg

 keuken.jpgrestaurant terras website.jpg

 


Meer ondernemers in beeld »