't Jagersnest

't Jagersnest

Chef Gillian Wilkens van ’t Jagersnest in Ermelo is winnaar van het NK Pannenkoeken Bakken 2014/2015! Gillian werd tijdens de Horecava in Amsterdam met haar MarshmellowStrawberry pannenkoek verkozen tot Nederlands Kampioen Pannenkoeken bakken. ’t Jagersnest is reuze trots op de titel en blijft bezig met het ontdekken van nieuwe smaken.

 

’t Jagersnest maakt deel uit van de VDB recreatie groep en opende in mei 2014 haar deuren.  Zowel de vakjury als de kinderjury waren het erover eens, chef Gillian Wilkens van ’t Jagersnest bakt de lekkerste pannenkoek!  De jonge chef wil natuurlijk niet al haar keukengeheimen prijsgeven, maar licht wel een tipje van de sluier op: “Voldoende olie, een pan op temperatuur én het juiste beslag, dan ben je al een eind op de goede weg,” lacht zij. ’t Jagersnest kiest voor één van de mixen van Koopmans Professioneel als basis voor hun succes.

 

Het sfeervol ingerichte pannenkoekenhuis ligt middenin het bos en is na een avontuurlijke boswandeling een geliefde plek om even uit te rusten en te genieten van een heerlijke pannenkoek. Lekker zoet, een hartige variant of een verrassende Calzone?  Er is volop keuze uit tientallen soorten. Allemaal ambachtelijk gebakken met verse ingrediënten.  De Nederlands Kampioene experimenteert graag met smaken en dat zie je terug op de menukaart, waarop overigens een ‘gewone’ en bijzondere smakelijke traditionele pannenkoek , zoals bijvoorbeeld met kaas en spek, natuurlijk niet ontbreekt. 

 

Naast kwaliteit staat ’t Jagersnest ook voor gezellig en betaalbaar. Vooral gezinnen met kinderen weten de weg al te vinden naar het knus ingerichte pannenkoekenhuis.  Voor wie geen pannenkoeken liefhebber is, biedt de uitgebreide menukaart volop andere gerechten. Maar we waarschuwen alvast. Als je eenmaal een overheerlijke pannenkoek van de Nederlands Kampioen geproefd hebt, zal pannenkoeken eten daarna nooit meer hetzelfde zijn….

logo jagersnest.jpg

 

 

http://www.tjagersnest.nl

  

t jagersnest compilatie - kopie.JPG

 t jagersnest 2.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

  t jagersnest 4.JPG

 

 

 

 

 


Meer ondernemers in beeld »