Bestel nu voordelig een elektrisch wafelijzer

Bij aankoop van een elektrisch wafelijzer krijg je 6 x 1 kg Wafelmix Compleet voor het bakken van Brusselse wafels cadeau. 

Je bestelt het professionele wafelijzer via Beuk Horeca. Je hebt hierbij keuze uit de volgende wafelijzers:Neumärker Swing Wafelijzer: € 635 ex BTW

Met het elektrische swing wafelijzer van Neumärker maak je snel en eenvoudig heerlijke verse Brusselse wafels. Het roteersysteem zorgt voor een optimale distributie van het beslag, waardoor de wafels perfect gevormd worden. Het apparaat heeft vaste aluminium bakplaten met antiaanbaklaag, een digitale timer en een regelbare thermostaat. De capaciteit is 2 wafels per keer (ca. 3 min). De afmeting van het apparaat is 415 x 300 x 190 mm. De aansluiting is 230 Volt, 2000 Watt.

BESTEL DIRECT HET SWING WAFELIJZER


Silex GTT-501 T-Tronic Bak-Single Wafelijzer: € 995 ex BTW
Met het Silex T-Tronic wafelijzer bak je de gehele dag door heerlijke Brusselse wafels. Het wafelijzer is voorzien van duurzame handgemaakte gietijzeren bakplaten in een behuizing van edelstaal. Het wafelijzer heeft een digitale timer en regelbare thermostaat. De capaciteit is 2 wafels per keer (ca. 3 min). De afmeting van het apparaat is 350 x 500 x 250 mm. De aansluiting is 230 Volt, 2000 Watt. Silex waflijzers zijn ontworpen voor bedrijfsdoeleinden met permanent gebruik.

BESTEL DIRECT HET SILEX WAFELIJZER

Je bespaart hiermee ca. 25% op de reguliere verkoopprijs van een professioneel wafelijzer! Bestelling, facturatie en levering verloopt via Beuk Horeca. Je ontvangt naast de gratis wafelmix ook nog 1 jaar inbrenggarantie via Beuk Horeca op je aankoop.

Koopmans Professioneel biedt je naast de beste mixen ook ondersteuning bij de bereiding en verkoop van jouw producten. Vraag bijvoorbeeld ook het POS materiaal (posters en tafelkaartjes) aan om jouw versgebakken Brusselse wafels te promoten richting je gasten.

Meer weten?
Neem contact op met de Koopmans Professioneel Rayonmanager bij jou in de buurt voor meer informatie of bestel jouw wafelijzer naar keuze direct in de webshop van Beuk Horeca.

Terug naar acties
Bestel nu voordelig een elektrisch wafelijzer

Vertel mij meer