Vraag het de poffertjesexpert

Ron Kortekaas, onze expert op het gebied van bakken, weet bijna alles over professioneel bakken van pannenkoeken en zoete snacks. Dagelijks komt hij over de vloer bij zowel startende als zeer ervaren ondernemers in deze branche. Hierdoor weet hij niet alleen alles over het bakken, maar ook veel over goed ondernemerschap. Iedere dag ziet en leert hij nog veel van onze gewaardeerde klanten. De 20 jaar ervaring van Ron in het vak delen wij graag met jou. Heb jij een vraag, stel deze gerust!

Tips van de expert:

  • Vul de holtes van de poffertjesplaat of –pan tot net onder de rand om overstromen te voorkomen, er zit namelijk rijsmiddel in het beslag.
  • Draai de poffertjes om voor ze gestold zijn, zo valt het beslag weer onderin het kuiltje en rijst het naar elkaar toe! Zo krijg je een mooi bol poffertje!
  • Zorg voor een schone, beslagvrije vork, dit is makkelijker bij het omdraaien van jouw poffertjes.

Klik hier voor onze academie

Contactformulier