Voor 1 appeltaart


Werkwijze bodem:

  • Snij het Harde Wenerdeeg op maat van de ring. Leg daarna het deeg nog even in de diepvries, dan kun je daarna makkelijker en mooier de vorm bedekken.
  • Vet de taartring in met gesmolten boter en zet het op een bakplaat met bakpapier. Bekleed met het harde wenerdeeg. 

  

Appeltaart bereiden:

  • Meng de Sweet Pie Mix met de room en het ei. Meng de apperij door de appelpartjes.
  • Vul de vorm helemaal tot de rand met het mengsel en druk zo veel mogelijk aan, zo zakt de taart niet teveel in na het bakken.
  • Bestrooi met de Sweet Crumble Mix tot de taart helemaal bedekt is.
  • Afbakken op 180 graden ca. 1 uur.
  • Laat de appeltaart afkoelen en haal de taartvorm ervan af.
Robèrt van Beckhoven

Robèrt van Beckhoven

Meester Patissier

Robèrt van Beckhoven heeft inmiddels bijna alle te bereiken titels op het gebied van patisserie gehaald. Hij is een Bourgondische Brabander die niets liever doet dan zijn passie over brengen in zijn recepten en producten. Speciaal voor Koopmans Professioneel creëerde hij enkele toprecepten op basis van de Koopmans Professioneel Convenience Degen. De inspiratie vond hij onder andere in de oer-Nederlandse appelflap en tompouce. Robèrt maakt van gewoon, heel bijzonder.


Benodigdheden & Ingrediënten

Bodem:
- 1 plak Koopmans Professioneel Harde Wenerdeeg

 

Vulling:
- 1 kg appels (jonagold) gesneden in blokjes of kleine partjes. 
- 130 g Verstegen Sweet Pie Mix
- 70 g room
- 70 g ei
- Verstegen Sweet Crumble Mix


Gebruikte producten

  • Harde Wenerdeeg
    hardewener-verpakkingjpg website.jpg »

« Terug naar recepten