Bereiding:

1. Laat het Koopmans Professioneel harde wenerdeeg licht ontdooien op een snijplank.
2. Bekleed een ½ gastronorm bak met 1 plak deeg.
3. Maak de pie mix sweet aan met het ei en de room. Meng hier vervolgens de appels en eventueel extra ingrediënten naar smaak door.
4. Meng hier de appels en eventueel extra ingrediënten naar smaak door.
5. Vul de harde wenerbodemp met het appelmengsel.
6. Snij repen van de andere plak deeg en beleg de taart hiermee kruislings. Bestrijk met ei .
7. Bak ca. 1 uur op 170°C in jouw Temp-Classic. Je hoeft het systeem niet voor te verwarmen.

De snelste huisgebakken appeltaart, op basis van het harde wenerdeeg van Koopmans Professioneel. Met de geur van versgebakken appeltaart krijgt iedereen trek!


Benodigdheden & Ingrediënten

• 2 plakken Koopmans Professioneel harde wenerdeeg
• 1 kg appels, bijv. Jonagold, in blokjes gesneden
• 130 g Verstegen Pie mix sweet
• 70 g heelei + extra ei voor bestrijken bovenzijde taart
• 70 g room

 

Voor 1 appeltaart (1/2 gastronorm)

Tip: Bestel voorgesneden appelstukjes bij jouw grossier of versleverancier om snel jouw taart in de oven te hebben.

» Terug