Voor 16 partjes


Bereidingswijze:
  • Schil de appels en snijd in vieren. Verwijder het klokhuis. 
  • Zet de appels op en voeg kaneel, suiker, laurier en kruidnagel toe.Laat op een zacht vuurtje ong. 20 minuten koken.
  • Verwijder laurier en kruidnagels en bind dit af met 1 eetlepel aangemaakt Koopmans Professioneel Aardappelzetmeel.
“Eten doe je met je ogen. Met aardappelzetmeel van Koopmans Professioneel zien onze gerechten er nóg smakelijker uit.”

Benodigdheden & Ingrediënten

- 4 niet te zure appels
- 1 theelepel kaneel
- Kruidnagel
- 50 gram suiker
- 1 laurierblaadje
- 1 eetlepel Koopmans Professioneel Aardappelzetmeel

Gebruikte producten

  • Aardappelzetmeel 5 kg / Aardappelzetmeel 1 kg
    KM P Bind Aardappelzetmeel website.jpg »

« Terug naar recepten