Voor 8 stuks


Werkwijze bodem:

  • Vet een siliconen bakvorm (rondjes doorsnede ca. 8 cm) in met bakspray en zet het op een bakplaat.
  • Steek rondjes uit het harde wenerdeeg van 10 cm. 
  • Bekleed de vorm.  


Werkwijze amandelspijsroom:

  • Klop in een mengmachine het amandelspijs met de banketbakkersroom. Meng tot een gladde massa. Doe de spijsroom in een spuitzak.

 

Bereiden:

  • Spuit een laagje spijsroom in de vormpjes.
  • Rustig bakken op 160 graden ca. 20-22 minuten.

 

Afwerken:

  • Werk af met fruit naar keuze en bijv. slagroom.
Robèrt van Beckhoven

Robèrt van Beckhoven

Meester Patissier

Robèrt van Beckhoven heeft inmiddels bijna alle te bereiken titels op het gebied van patisserie gehaald. Hij is een Bourgondische Brabander die niets liever doet dan zijn passie over brengen in zijn recepten en producten. Speciaal voor Koopmans Professioneel creëerde hij enkele toprecepten op basis van de Koopmans Professioneel Convenience Degen. De inspiratie vond hij onder andere in de oer-Nederlandse appelflap en tompouce. Robèrt maakt van gewoon, heel bijzonder.


Benodigdheden & Ingrediënten

Bodem:

- 1 plak Koopmans Professioneel Harde Wenerdeeg
- Bakspray (Dr. Oetker Professional)


Amandelspijsroom:
- 200 g amandelspijs
- 100 g banketbakkersroom (Dr. Oetker Professional Mix voor Banketbakkersroom)  


Gebruikte producten

  • Harde Wenerdeeg
    hardewener-verpakkingjpg website.jpg »

« Terug naar recepten