Bereiding:

1. Meng de courgettes met de knoflook en olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
2. Spray een bakplaat van jouw Temp-Classic in met de bakspray.
3. Leg hier een plak bladerdeeg op, direct uit de vriezer.
4. Meng de mascarpone en pesto met de helft van de kaas. Bestrijk het bladerdeeg hiermee, maar laat de randen vrij.
Bestrijk de randen met ei.
5. Beleg het bladerdeeg met de plakjes courgetteen de rest van de kaas.
6. Bak 45 minuten op 170°C in jouw Temp-Classic. Je hoeft het systeem niet voor te verwarmen. Bij een warm systeem kunt u de baktijd met ca. 3 minuten verkorten.

Met het Koopmans Professioneel bladerdeeg maak je simpel en snel deze lekkere hartige taart met mascarpone en courgette.


Benodigdheden & Ingrediënten

• 1 plak Koopmans Professioneel bladerdeeg
• 2 courgettes, in plakjes gesneden
• 2 tenen knoflook, fijngesneden
• Olijfolie
• 4 eetl. Mascarpone
• 1 eetl. pesto
• 50 gram parmezaanse kaas
• Ei – om te bestrijken
• Dr. Oetker bakspray


Gebruikte producten


» Terug