Voor 20 amuses


Bereiding:
  • Schil de appels en peren en snij deze brunoise. 
  • Doe hetzelfde met een halve ananas. 
  • Doe de honing, merg van de vanillestokjes en de steranijs in een koekenpan. 
  • Zet de pan op middelhoog vuur en laat de honing licht bruin worden. 
  • Doe het fruit in de pan en bak kort aan op hoog vuur. 
  • Warm de pannenkoeken op en steek 3 rondjes uit een pannenkoek. 
  • Haal de steranijs uit het gebakken fruit en verdeel het fruit over de uitgestoken pannenkoekjes. 
  • Garneer af naar eigen inzicht en serveer warm.

Kostprijsindicatie € 0,55 per stuk
"Met de kant en klare pannenkoeken van Koopmans Professioneel bereid ik snel creatieve en smakelijke amuses"

Benodigdheden & Ingrediënten

Pannenkoekje:
- 7 pannenkoeken naturel van Koopmans Professioneel

Fruit:
- 4 appels
- 4 peren
- 1 ananas
- 100 gram Langnese Goudhelder honing
- 2 Dr. Oetker vanillestokjes
- 2 steranijs

Tip: Restjes pannenkoek kunnen nog uitstekend gebruikt worden in een dessert. Roerbak hiervoor stukjes pannenkoek in roomboter knapperig en serveer met rum-rozijnen, met gekarameliseerde appelpartjes of met fruitcompote.

Gebruikte producten

  • Pannenkoek Naturel 23 cm 20 st.
    KM P Pannenkoek Naturel LR WT - website.jpg »

« Terug naar recepten