Bereiding:

1. Plaats de poffertjes direct uit de vriezer in jouw Temp-Classic. Gebruik één grote schaal of kies voor kleine schaaltjes per portie. Gebruik het deksel bij de schaal.
2. Verwarm de poffertjes 10 minuten op 170°C in jouw Temp-Classic. Je hoeft het systeem niet voor te verwarmen. Bij een warm systeem kun je de baktijd met ca. 3 minuten verkorten.
3. Serveer de poffertjes met een klontje roomboter en poedersuiker.

De altijd populaire Hollandse snack is voor iedereen een traktatie. Kies ook eens voor de heerlijk biologische poffertjes van Koopmans Professioneel.


Benodigdheden & Ingrediënten

Koopmans Professioneel poffertjes (kant en klaar)
• Roomboter
• Poedersuiker

Tip: Organiseer eens een Oud-hollandse middag met Hollandse snacks en aankleding, zoals rood geblokte tafelkleedjes, tulpen en Nederlandse muziek. Bestel de gratis Koopmans promotiematerialen (tafelkaartjes, buffetkaarten) van pannenkoeken of poffertjes via het contactformulier.

» Terug