De wafels worden bereid zoals aangegeven onder 'wafels bakken'.

Vervolgens maak je het bord op met de meerdere ingrediënten en toppings:

1) Wafels met lauwwarme kersen poedersuiker, slagroom, notentopping.

2) Wafels met lauwwarme bosvruchten, poedersuiker, slagroom, notentopping.

3) Wafels in warme melkchocolade saus en witte chocolade saus. Dit kan natuurlijk als duo of enkel.

4) Wafels met verse aardbeien, poedersuiker, slagroom, notentopping.

5) Winterwafel, wafel met een bolletje vanille ijs overgoten met Grand Marnier, verse aardbeien, slagroom, amandelschaafsel en worden, afgemaakt met streepjes advocaat en chocolade saus.

Alle wafels worden geserveerd met een suikerwaaier en een rosetje van roomboter.
Ron de Bruin

Ron de Bruin

Chef-kok van De Panda Poffer in Diergaarde Blijdorp, Rotterdam
"Warme wafels zorgen voor variatie en beleving. Het frontcooking-concept – de wafels worden in het zicht van de gasten aan de counter vers bereid – staat garant voor een optimale versbeleving. Door te variëren met wafels, zorg je ervoor dat dit margerijke product interessant blijft voor jouw gasten."




Gebruikte producten

  • Wafelmix Compleet 1 kg
    KM P Bakmix Wafel Paars 2.jpg »

« Terug naar recepten