Amuse met spinazie en ricotta

20 amuses

Werkwijze topping van spinazie en ricotta:

  • Was de spinazie en maak hem droog in slacentrifuge.
  • Doe een scheutje olie in een pan en bak de spinazie met een knoflookteen gaar.
  • Doe de spinazie na het bakken in een vergiet en laat uitlekken.
  • Breng de ricotta op smaak met zout en peper en vorm of steek rondjes van de ricotta.
  • Warm de poffertjes op en beleg deze met de warme spinazie en de ricotta.
  • Garneer af.

Kostprijs: € 0,29 per stuk

Amuse met spinazie en ricotta

Benodigdheden

Poffertjes:

  • 20 biologische poffertjes van Koopmans Professioneel

Topping van spinazie en ricotta:

  • 250 g babyspinazie
  • 500 g ricotta
  • 1 teen knoflook


Kijk ook eens naar de rolletjes van Parmaham, zwarte olijven en sla!


GEBRUIKTE PRODUCTEN

Poffertjes portieverpakking 30 st.

Poffertjes portieverpakking 30 st.