Harde wenertaartje met vers fruit

Voor 8 stuks

Werkwijze bodem:

  • Vet een siliconen bakvorm (rondjes doorsnede ca. 8 cm) in met bakspray en zet het op een bakplaat.
  • Steek rondjes uit het harde wenerdeeg van 10 cm.
  • Bekleed de vorm.

Werkwijze amandelspijsroom:

  • Klop in een mengmachine het amandelspijs met de banketbakkersroom. Meng tot een gladde massa. Doe de spijsroom in een spuitzak.

Bereiden:

  • Spuit een laagje spijsroom in de vormpjes.
  • Rustig bakken op 160 graden ca. 20-22 minuten.

Afwerken:

  • Werk af met fruit naar keuze en bijv. slagroom.

Benodigdheden

Bodem:


Amandelspijsroom:

  • 200 g amandelspijs
  • 100 g banketbakkersroom (Dr. Oetker Professional Mix voor Banketbakkersroom)

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Harde Wenerdeeg

Harde Wenerdeeg