Pannenkoekje met gebakken fruit

Kostprijs €0,55 per stuk


Bereiding:

  • Schil de appels en peren en snij deze brunoise.
  • Doe hetzelfde met een halve ananas.
  • Doe de honing, merg van de vanillestokjes en de steranijs in een koekenpan.
  • Zet de pan op middelhoog vuur en laat de honing licht bruin worden.
  • Doe het fruit in de pan en bak kort aan op hoog vuur.
  • Warm de pannenkoeken op en steek 3 rondjes uit een pannenkoek.
  • Haal de steranijs uit het gebakken fruit en verdeel het fruit over de uitgestoken pannenkoekjes.
  • Garneer af naar eigen inzicht en serveer warm.
Pannenkoekje met gebakken fruit

Benodigdheden

Pannenkoekje:


Fruit:

Tip: Restjes pannenkoek kunnen nog uitstekend gebruikt worden in een dessert. Roerbak hiervoor stukjes pannenkoek in roomboter knapperig en serveer met rum-rozijnen, met gekarameliseerde appelpartjes of met fruitcompote. 

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Pannenkoek Naturel 23 cm 20 st.

Pannenkoek Naturel 23 cm 20 st.