Sandwich met mousseline van knolselderij en truffel

20 amuses

Werkwijze mousseline:

  • Maak de knolselderij schoon en was hem. Snij de knolselderij in stukken van 2 cm.
  • Zet de room met de knolselderij op het vuur met deksel op de pan. Zet het vuur zacht en laat het zachtjes koken.
  • Roer af en toe in de massa en let op dat het niet aanbrandt.
  • Als de knolselderij gaar is doe deze in de keukenmachine.
  • Voeg truffel en zout naar smaak toe en draai de massa glad.

Afwerking:

  • Warm de poffertjes op.
  • Breng de mousseline van knolselderij over in een spuitzak en spuit een toef tussen twee poffertjes.
  • Garneer af en serveer warm.

Kostprijs: € 0,58 per stuk

Sandwich met mousseline van knolselderij en truffel

Benodigdheden

Poffertjes:

  • 40 (biologische) poffertjes van Koopmans Professioneel 

Mousseline:

  • 450 gram knolselderij
  • 300 gram slagroom
  • 75 gram truffel tapenade/pasta zonder olie

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Poffertjes portieverpakking 30 st.

Poffertjes portieverpakking 30 st.