Sandwich met mousseline van knolselderij en truffel

20 amuses

Werkwijze mousseline:

  • Maak de knolselderij schoon en was hem. Snij de knolselderij in stukken van 2 cm.
  • Zet de room met de knolselderij op het vuur met deksel op de pan. Zet het vuur zacht en laat het zachtjes koken.
  • Roer af en toe in de massa en let op dat het niet aanbrandt.
  • Als de knolselderij gaar is doe deze in de keukenmachine.
  • Voeg truffel en zout naar smaak toe en draai de massa glad.

Afwerking:

  • Warm de poffertjes op.
  • Breng de mousseline van knolselderij over in een spuitzak en spuit een toef tussen twee poffertjes.
  • Garneer af en serveer warm.

Kostprijs: € 0,58 per stuk

Sandwich met mousseline van knolselderij en truffel

Benodigdheden

Poffertjes:

Mousseline:

  • 450 g knolselderij
  • 300 g slagroom
  • 75 g truffel tapenade/pasta zonder olie


Kijk ook eens naar de sandwich met creme van Old Amsterdam!

Kijk ook eens naar de sandwich met creme van Old Amsterdam!

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Poffertjes portieverpakking 30 st.

Poffertjes portieverpakking 30 st.