Zalm sashimi met soja pastille

20 amuses

Werkwijze sashimi met soja pastille:

  • Leg de blaadjes gelatine 5 minuten in koud water.
  • Breng 250 gram water, 150 gram suiker en 250 gram sojasaus aan de kook.
  • Haal van het vuur af en voeg gelatine toe.
  • Als de gelatine is opgelost giet dan het mengsel op kleine bordjes en zet in de koelkast.
  • Snij van de zalmfilet mooie plakken en steek rondjes uit met een steker.
  • Breng op smaak met zout en peper.

Afwerking: 

  • Steek met een steker mooie pastilles uit de soja gelei.
  • Plaats een pastille en de zalm op een poffertje (koud).
  • Garneer af.

Kostprijs: € 0,48 per stuk


Zalm sashimi met soja pastille

Benodigdheden

Poffertjes: 

Sashimi met soja pastille:


Kijk ook eens naar de amuse met spinazie en ricotta!

Kijk ook eens naar de amuse met spinazie en ricotta!

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Poffertjes portieverpakking 30 st.

Poffertjes portieverpakking 30 st.