Harde Wenerdeeg
Koopmans Professioneel maakt zelf bakken weer aantrekkelijk voor horeca met het 100% roomboter Harde Wenerdeeg met een vleugje kaneel. Het deeg is al op de juiste dikte voor je uitgerold en dus gebruiksklaar. Je gebruikt het harde wenerdeeg om de lekkerste taarten, koeken en desserts te creëren.
Producteigenschappen:
- 100% roomboter met een vleugje kaneel
- Breed toepasbaar binnen patisserie & desserts
- Makkelijk verwerkbaar
- Op de juiste dikte uitgerold
- Precies genoeg voor 1 bakvorm of ½ gastronorm
- Plakken gescheiden door tussenvellen
Bereidingswijze
Laat het deeg op een snijplank licht ontdooien en snijd het deeg in de gewenste maat. Vet materialen zoals een bakvorm in met bakspray. Bestrijk het deeg altijd met ei of een combinatie van melk en ei voor een aantrekkelijk, gelijkmatig en glanzend eindresultaat.
De baktijd en baktemperatuur zijn afhankelijk van de gekozen toepassing en natuurlijk jouw oven. Hieronder enkele richtlijnen:
Toepassing | Overtemperatuur | Baktijd |
Appeltaart of andere grote fruittaarten | 180°C | Ca. 1 uur |
Koekjes | 170°C | 12-15 minuten |
Taartbodempjes | 210°C | 12-18 minuten |
Gevulde koeken of appelpensees | 180°C | 30-40 minuten |
Tip! Probeer eens de Dr. Oetker Professional Disposable Bakvorm
(35,5 x 28,5 cm)! Een plak Koopmans Professioneel Harde Wenerdeeg past precies in de bakvorm! Zo maak je nog efficiënter jouw (plaat)appeltaart of cheesecake.
Specificaties
Inhoud : 10 x 520 gramArtikelnummer : 1-50-231101
Terug naar Convenience Deeg