Harde Wenerdeeg

Koopmans Professioneel maakt zelf bakken weer aantrekkelijk voor horeca met het 100% roomboter harde wenerdeeg met een vleugje kaneel. Het deeg is al op de juiste dikte voor je uitgerold en dus gebruiksklaar. Je gebruikt het harde wenerdeeg om de lekkerste taarten, koeken en desserts te creëren.

Producteigenschappen:

  • 100% roomboter met een vleugje kaneel
  • Breed toepasbaar binnen patisserie & desserts
  • Makkelijk verwerkbaar
  • Op de juiste dikte uitgerold
  • Precies genoeg voor 1 bakvorm of ½ gastronorm
  • Plakken gescheiden door tussenvellen

Bereidingswijze

Het deeg op een snijplank licht laten ontdooien en op de gewenste maat snijden. Vet materialen zoals een bakvorm in met bakspray. Bestrijk het deeg altijd met ei of een combinatie van melk en ei voor een aantrekkelijk, gelijkmatig en glanzend eindresultaat.

De baktijd en baktemperatuur zijn afhankelijk van de gekozen toepassing en natuurlijk jouw oven. Hieronder enkele richtlijnen:

ToepassingOvertemperatuurBaktijd

Appeltaart of andere grote fruittaarten

180°CCa. 1 uur
Koekjes170°C12-15 minuten
Taartbodempjes210°C12-18 minuten
Gevulde koeken of appelpensees180°C30-40 minuten

Tip! Probeer eens de Dr. Oetker Professional Disposable Bakvorm
(35,5 x 28,5 cm)! Een plak Koopmans Professioneel Harde Wenerdeeg past precies in de bakvorm! Zo maak je nog efficiënter jouw (plaat)appeltaart of cheesecake. 

Specificaties

Inhoud: 10 x 520 gram
Artikelnummer: 1-50-231101


Terug naar Convenience Degen

o.a. verkrijgbaar bij

Bidfood
Hanos
Sligro