Eierpannenkoekmix Glutenvrij & Lactosevrij 1 kg

Kant en klare glutenvrije pannenkoekmix waaraan alleen water hoeft worden toegevoegd. Dit product is geschikt voor mensen met Coeliakie en/of lactose-intolerantie.

Dit product vervangt Eierpannenkoekmix Glutenvrij van Koopmans Professioneel (1-50-230115). Met deze mix konden al heel veel gasten met Coeliakie (glutenintolerantie) genieten van een heerlijke pannenkoek in de Horeca. Het grote voordeel van het product - alleen water toevoegen- blijkt alleen in de praktijk soms ook een nadeel. Steeds meer consumenten die gluten vermijden, mijden ook lactose (melksuiker). Daarom is de mix vanaf nu ook lactosevrij! Deze is natuurlijk nog steeds makkelijk te bereiden door alleen water toe te voegen. De samenstelling en smaak zijn verder nagenoeg gelijk gebleven. De unieke smaak en 'bite' door het oergraan Teff in de receptuur is dan ook ongewijzigd.

Let op: dit product bevat geen lactose, maar wel melkeiwitten. Het product is geschikt voor mensen met Coeliakie en/of Lactose-intolerantie mits correct bereidt. Dit product vereist het gebruik van aparte materialen en een schone (bloemvrije) werkomgeving. Ontvang gratis materialen voor de bereiding van glutenvrije pannenkoeken bij het startpakket. Lees hier meer over Coeliakie, de glutenvrije pannenkoekmix en glutenvrij werken in jouw restaurant.

Meer informatie over glutenvrij en Coeliakie »

Bereidingswijze

Dosering voor pannenkoeken:
Eierpannenkoekmix: 500g 1000g
Water: 875ml 1750ml

Let op: het beslag blijft dun! Gebruik de juiste hoeveelheid water bij de bereiding van het beslag voor het beste resultaat.

Specificaties

Inhoud : 6x1kg
Opbrengst per kg : 10-12 pannenkoeken van 30 cm
Artikelnummer : 1-50-230119


Terug naar Pannenkoekmixen

o.a. verkrijgbaar bij

Sligro
Makro
Bidfood

Kennisdocument pannenkoeken