Huisgemaakte appeltaart 2.0: vers & snel

Zelf maken of kant-en-klaar inkopen ?
Sta je volledig achter àlle producten die jij serveert? Ook achter de diepvries appeltaart die je misschien als verplicht item op de kaart staat? De ingevroren appels in de taart verliezen hun vocht waardoor de taart vochtig en slap wordt. In een markt waar consumenten steeds meer vragen om vers kun je juist met appeltaart van het huis het verschil maken.

Appeltaart van het huis...maar dan snel!
Met het kant en klare harde wenerdeeg van Koopmans Professioneel is het mogelijk snel en simpel ambachtelijke appeltaarten te bakken. Hierbij heb je nog alle creatieve vrijheid voor de vorm en vulling. In letterlijk enkele minuten heb je jouw appeltaarten klaar staan. Deze bak je vervolgens tijdens daluren in de keuken. Een heerlijk knapperige korst, de geur van appeltaart in je zaak en tevreden gasten zijn het gevolg.

Ingrediënten:

- Koopmans Professioneel Harde Wenerdeeg

- voorgesneden appelstukjes (te bestellen bij jouw versleverancier)

- kaneel, suiker, custardpoeder en andere specerijen naar smaak

- ei om het deeg te bestrijken


Baktip!

Voor een extra krokante korst gebruik je een bakring in plaats van een springvorm. Haal de ring van de appeltaart na het bakken en bak de taart nog 10 minuten extra in de oven. Dan worden ook de zijkanten van jouw taart superkrokant. Neem voor nog meer tips contact op met onze bakexpert.

Recepten

Op www.huisgemaaktetaartopdekaart.nl vind je diverse lekkere appeltaart recepten en de beste tips & tricks voor een perfecte mise en place.