Alles over professioneel pannenkoeken bakken

Op deze pagina lees je als horecaprofessional alles op het gebied van professioneel pannenkoeken bakken. Of je nu een pannenkoekenhuis wilt starten of wilt weten hoe je de beste pannenkoeken bakt op een pannenkoeken carrousel. Je leest het hier!

Vraag het de pannenkoekenexpert

Ron Kortekaas: Pannenkoekenexpert voor Koopmans Professioneel

Lees meer
Een pannenkoekenhuis starten

Een pannenkoekenhuis starten

Denk je erover een eigen pannenkoekrestaurant te beginnen? Of heb je al concrete plannen? Laat ons je adviseren!

Koopmans Professioneel is samen met Hakvoort Professional organisator van het NK Pannenkoeken: hét evenement voor pannenkoekenrestaurants.

Ondernemer in beeld

Ondernemer in beeld

Neem een kijkje bij ondernemers die professioneel pannenkoeken bakken op basis van de professionele pannenkoekmixen van Koopmans Professioneel.

Ketentarwe

Ketentarwe

Duurzame pannenkoekmix van Nederlandse bodem

Bakken op een carrousel

Pannenkoek safari

Pannenkoek safari

Denk je erover om pannenkoeken op het menu te zetten? Of wil je starten met een nieuwe locatie? Koopmans Professioneel neemt je mee op Pannenkoek Safari.

Bewaaradvies pannenkoeken beslag

Bewaaradvies pannenkoeken beslag

De horeca is in de loop der jaren behoorlijk veranderd en zo ook de bijbehorende wet- en regelgeving. Beslag valt onder de categorie bederfelijke levensmiddelen. Lees meer over het bewaren van professioneel pannenkoeken beslag!