Apparatuur

Poffertjes worden traditioneel gebakken op gasgestookte bakplaten van rood koper. Steeds meer zien we ook de keuze voor elektrische bakplaten met een gietijzeren plaat. Voor locaties die kiezen voor poffertjes als bij-verkoop is een elektrische plaat vaak de beste keuze.

Wat niet bij iedereen bekend is, is dat ook de keuze voor de poffertjesmix verschilt bij het bakken op gas of elektra.
Poffertjesmix Traditioneel is speciaal ontwikkeld voor het bakken van poffertjes op gas (koperen) poffertjesplaten. Hiermee bak je op hoge snelheid en hoog volume voor een optimaal rendement. Poffertjesmix Traditioneel is dan ook de beste keuze voor poffertjeskramen en evenementenorganisaties.

Poffertjesmix Compleet is zeer geschikt voor het bakken van poffertjes op een elektrische poffertjesplaat. De mix heeft een authentieke poffertjessmaak en is daarnaast ook nog eens heel simpel te bereiden door alleen water toe te voegen. Door de kleinere verpakkingseenheid van 1 kg wordt derving tot een minimum beperkt.

Recept: Poffertjes bakken op een elektrische bakplaat
Wil je weten hoe je de lekkerste poffertjes bakt op een elektrische bakplaat. Bekijk dan het instructie recept!

Proefpakket poffertjesmix
Bij aankoop van een professionele poffertjesplaat bieden wij je een proefpakket poffertjesmix. Stuur hiervoor een foto/kopie van je aankoopbewijs met daarop duidelijk je bedrijfsnaam én het soort poffertjesplaat (gas of elektra) via onderstaand formulier.
Of maak gebruik van de scherpe actie via Beuk Horeca voor aanschaf van een elektrische poffertjesplaat.


Ja, ik wil graag een proefpakket poffertjesmix!