Kruidnoten pannenkoek
13 pannenkoeken
Met echte kruidnoten en speculaaskruiden.Ingrediënten / Benodigdheden
Pannenkoek
- Pollepel 10 (250 ml)
- 1 kg Koopmans Professioneel eierpannenkoekenmix compleet
- 75 g kruidnoten
- 10 g speculaaskruiden
Garnering
- 75 g kruidnoten
- 13 g poedersuiker
Tip!
Kijk ook eens naar de speculaas wafel!Bereidingswijze
Voorbereiding
- Bereid het pannenkoekbeslag volgens instructie op de verpakking
- Verkruimel de kruidnoten en roer dit samen met de speculaaskruiden door het pannenkoekenbeslag
Bakken
- Verwarm olie of boter in de pannenkoekpan of carousselpan
- Schep voldoende beslag in de pan voor pannenkoeken van ca 30 cm
- Draai de pannenkoek om als deze van boven bijna droog is en van onderen goudbruin en knapperig
- Plaats de pannenkoek op een bord
- Garneer met de rest van de kruidnoten en poedersuiker