Vegan boerenpannenkoek
1 persoon
Vegan BoerenpannenkoekIngrediënten / Benodigdheden
Benodigdheden:
Beslag
- 90 gr Koopmans Professioneel Vegan pannenkoekmix Glutenvrij
- 165 ml water
Vulling
- 60 gr Violife Gouda Flavour geraspt
- 10 gr paprika
- 15 gr champignons
- 15 gr ui
Tip!
Voor het bakken van de ingrediënten, begin met de groente met langste garingstijd > champignon, ui, paprika, kaas.Bereidingswijze
Pannenkoekmix
- Roer de vegan pannenkoekmix glutenvrij met het water tot een glad beslag
Vulling
- Snijd de champignon in dunne plakjes
- Snijd de paprika en ui in blokjes van ongeveer halve cm
Bereiding
- Schenk een scheutje olie in de pan
- Verdeel de groenten en geraspte vegan kaas in de pan
- Bedek de groenten en kaas met beslag
- Bak de pannenkoek op middelhoog tot hoog vuur gaar en bruin
- Draai de pannenkoek om als deze van boven bijna droog is en van onderen goudbruin en knapperig
- Serveer de pannenkoek uit