Vegan pannenkoek greek white
1 persoon
Vegan pannenkoek greek white!Ingrediënten / Benodigdheden
Beslag
- 90 gr Koopmans Professioneel Vegan pannenkoekmix Glutenvrij
- 165 ml water
Vulling
- 70 gr Violife Greek White block
- 15 gr roma tomaatjes
- 5 gr bosui
- 5 gr rucola
- 30 gr vijgenjam
- 20 gr blauwe bessen
Tip!
Je kunt de pannenkoek ook open serveren. Plaats de pannenkoek dan niet omgedraaid op het bord en bedek de gehele pannenkoek met de ingrediënten.Bereidingswijze
Pannenkoekmix
- Roer de vegan pannenkoekmix glutenvrij met het water tot een glad beslag
Vulling
- Snijd de tomaatjes in vieren
- Snijd de bosui in ringen
- Verkruimel de witte kaas
Bereiding
- Schenk een scheutje olie in de pan
- Bedek de bodem van de pan met het beslag
- Bak de pannenkoek op middelhoog tot hoog vuur gaar en bruin
- Draai de pannenkoek om als deze van boven bijna droog is en van onderen goudbruin en knapperig
- Plaats de pannenkoek omgedraaid op een bord
- Beleg voor de helft met rucola en strooi daarover de tomaat, bosui, blauwe bessen en greek white
- Vouw de pannenkoek dubbel
- Top af met de vijgenjam