Spekkoek van pannenkoek met chocolademousse
20 amuses
Kostprijs: € 0,55 per stuk
Werkwijze chocolademousse:
- Voeg de melk en slagroom samen en voeg al roerend de chocolade mousse toe
- Klop nu het geheel op met een mixer tot een romige consistentie
- Maak de Frukina kersen iets fijner, door ze in een keukenmachine op te draaien
- Meng de Frukina kersen door de chocolade mousse en schep in een spuitzak
- Laat de chocolade mousse 3 uur opstijven in de koelkast
Afwerking:
- Steek rondjes van ca. 2 à 3 cm uit de pannenkoeken
- Stapel de pannenkoekrondjes en de mousse om en om in een glaasje en garneer af
*Kostprijs is indicatief en loopt uiteen bij de grossiers.

Benodigdheden
Pannenkoek:
Chocolademousse:
- 300 g slagroom ongezoet
- 300 g melk
- 300 g Dr. Oetker Frukina kersen
- 275 g Dr. Oetker chocolade mousse
Kijk ook eens naar het poffertje panna cotta!