Spekkoek van pannenkoek met chocolademousse

20 amuses

Werkwijze chocolademousse:

  • Voeg de melk en slagroom samen en voeg al roerend de chocolade mousse toe.
  • Klop nu het geheel op met een mixer tot een romige consistentie.
  • Maak de Frukina kersen iets fijner, door ze in een keukenmachine op te draaien.
  • Meng de Frukina kersen door de chocolade mousse en schep in een spuitzak.
  • Laat de chocolade mousse 3 uur opstijven in de koelkast.

Afwerking:

  • Steek rondjes van ca. 2 à 3 cm uit de pannenkoeken.
  • Stapel de pannenkoekrondjes en de mousse om en om in een glaasje en garneer af.

Kostprijs: € 0,55 per stuk

Spekkoek van pannenkoek met chocolademousse

Benodigdheden

Pannenkoek:

Chocolademousse:


Kijk ook eens naar het poffertje panna cotta!


GEBRUIKTE PRODUCTEN

Poffertjes portieverpakking 30 st.

Poffertjes portieverpakking 30 st.