Rendement

Pannenkoeken, poffertjes, crêpeswafels, churros en pancakes bereid vanaf een droge mix bieden rendementen tot wel 90%. Deze producten hebben een zeer lage foodcost en zijn daarom aantrekkelijk om als (bij)verkoop op te nemen in het assortiment. Naast een goed rendement voegen ze ook beleving toe aan jouw locatie door de heerlijke geur en bereiding in het zicht van de gast. Niet alleen winstverbetering, maar zeker ook volumeverhoging dus!

Zoete snacks passen uitstekend in de consumententrend van ‘clockless eating’ ofwel het vaker eten van kleinere gerechten gedurende dag. Vooral crêpes, poffertjes en wafels kunnen buiten de bestaande maaltijdmomenten zorgen voor extra omzet op jouw locatie. Denk daarbij ook eens aan mobiele oplossingen om in te spelen op beleving, piekbelasting en jouw gast dáár bereiken waar hij is. Koopmans Professioneel kan jou hierbij ondersteunen met beeldmateriaal en advies. Neem hiervoor contact op met jouw rayonmanager.

Benieuwd hoe deze producten passen in jouw organisatie en kunnen zorgen voor een hoger rendement? Download hier het voorbeeld.


Download rendementsberekening

In het onderstaande formulier kunt u het rendementsberekening formulier downloaden