Wafels & trends

Volg hier de laatste trends op het gebied van wafels! 

Bubble waffle

Een trend rechtstreeks uit Hong Kong: de Bubble Waffle! Deze Oosterse specialiteit wordt gemaakt in een speciaal wafelijzer. Door de vorm smaken de wafels lekker luchtig van binnen en zijn ze knapperig van buiten. Je vult de wafels met ijs, fruit, chocolade en eigenlijk alles wat je wilt! Alles natuurlijk volledig ‘Instagrammable’. De trend zelf proberen? Op basis van de Koopmans Professioneel Wafelmix lukt dat zeker! |

Hartige wafels

Een absolute trend van dit moment: ‘hartige wafels’! Niet alleen de zoete wafel met toppings als Nutella, caramel, aardbei, vanille en banaan maar ook toppings met kip, bacon of avocado vallen in de smaak! Met de wafel kan je alle kanten op, laat je inspireren en varieer!

Wafelfriet / Wafelsticks

Wafelfriet zijn wafels in de vorm van dikke Belgische frieten die je eet met chocoladesaus of andere saus waar je de frieten heerlijk in kunt dippen. Wafelfriet wordt gemaakt van Wafelmix Compleet van Koopmans Professioneel in een speciaal hiervoor gemaakt wafelijzer. De heerlijke portie knapperige zoete frietjes wordt dus niet gefrituurd, maar gebakken!

Wafellolly

Geen ijsje, maar een wafel op een stokje! Dip ze in chocolade- of karamel, bestrooi met discodip, marshmallows of aardbeien! Pure verwennerij…. Ook met deze wafels is veel variatie mogelijk. Zo geef je er gemakkelijk jouw eigen draai aan, ook wafellolly’s aanbieden? Maak de wafels gemakkelijk met Koopmans Professioneel Wafelmix!