Een pannenkoekenrestaurant starten

Denk je erover een eigen pannenkoekenrestaurant te beginnen? Of heb je al concrete plannen? Laat Koopmans Professioneel jou dan adviseren bij het maken van enkele kritische beslissingen! 

Rendement
Pannenkoekenrestaurants staan bekend om het aantrekkelijke rendement dat zij de ondernemer bieden. Pannenkoekenrestaurants bieden de consument een laagdrempelige avond uit tegen redelijke kosten. Waarom behaalt een pannenkoekenrestaurant zo’n goed rendement? Naast een goedkope(re) locatie en gemiddeld lagere personeelskosten zijn ook de inkoopkosten van invloed op het uitstekende rendement. Pannenkoeken, poffertjes en wafels bereid vanaf een droge mix bieden rendementen van tot wel 90%.

Wat doet Koopmans Professioneel voor jou?
Koopmans Professioneel helpt je graag bij de opstart van jouw pannenkoekenrestaurant en de selectie van de juiste mix of het beste meel. Onze pannenkoekenexpert heeft jarenlange ervaring bij het begeleiden van nieuwe pannenkoekenrestaurants en je adviseren over het bakken, ingrediëntkeuze, apparatuur, promotie en meer.

Wil je meer tips en inzichten in de pannenkoekenmarkt?
Download het volledige KENNISDOCUMENT PANNENKOEKEN met belangrijke inzichten over het starten van een pannenkoekenrestaurant. 

Download nu het kennisdocument pannenkoeken

Ja, ik wil starten met pannenkoeken!