Crêpe strawberry cheesecake
1 persoon
Een goed gevulde crêpe.Ingrediënten / Benodigdheden
Crêpe
- 200 ml beslag gemaakt met Koopmans Professioneel Crêpemix compleet
Vulling
- 75 gr Monchou vanille
- 60 gr Aardbeien
- 10 gr Biscotti (1 el)
- 5 gr Meringues drop (1 el)
- 10 gr Alsa Aardbeien topping
Tip!
Probeer ook eens de friszoete Crêpe Karamel-appelBereidingswijze
Bakken crêpe
- Verwarm de elektrische crêpeplaat minimaal 30 minuten voor op 220°C.
- Vet de crêpeplaat voor gebruik in met bakspray en laat dit heet worden.
- Giet circa 200 ml beslag op de crêpeplaat en verdeel dit met een crêpespatel over de gehele crêpeplaat.
- Bak de crêpes aan beide zijden goudbruin.
Vullen crêpe
- Beleg enkel de bovenste helft van de crêpe met de ingrediënten
- Verdeel de Monchou vanille
- Vervolgens bedekken met aardbeien (gehalveerd)
- Verdeel de biscotti en Meringues drops
- Top af met de aarbeien topping
- Rol de crêpe op en plaats hem in de verpakking