Crêpemix Compleet 1 kg

De mix die crêpes bakken makkelijker maakt!

Starten met professionele crêpes bakken was nog nooit zo toegankelijk voor horeca ondernemers met de nieuwe Crêpemix Compleet van Koopmans Professioneel. Het Crêpe beslag is zo gemaakt en leren bakken is nu echt een eitje. Het beslag laat zich mooi dun verspreiden over de plaat voor flinterdunne crêpes. In de kom is het beslag wat dikker en dit voorkomt scheuren tijdens het verspreiden van het beslag of draaien van de crêpe.

De voordelen:

  • Te bereiden met alleen water
  • Snel gaar
  • Makkelijk te verspreiden op de crêpeplaat
  • De iets verdikte mix voorkomt scheuren van de crêpe
  • Neutraal van smaak en daardoor ook geschikt voor hartige crêpes
  • Alleen een korte (online) training nodig om te kunnen starten
  • Zeer hoog rendement


Tip! Met de speciale beslagverdeler of beslagspreider voor crêpes (rateau) van kunststof werk je makkelijker en vooral ook hygiënischer dan met een houten beslagverdeler. Deze unieke tool is alleen verkrijgbaar bij Koopmans Professioneel. Vraag ernaar bij onze adviseur.

Lees alles over professioneel crêpes bakken op de themapagina crêpes

Bereidingswijze

De mix (1 kg) met 1800 ml water tot een glad beslag roeren. Verwarm de professionele crêpeplaat voor tot 225-230°C. Gebruik bakspray of olie om de plaat in te vetten. Gebruik pollepel 8 (125 ml inhoud) om het beslag af te meten voor 1 crêpe. Giet het beslag op de plaat en verspreid deze met een beslagverdeler/rateau in een ronddraaiende beweging over de plaat. Draai om met een spatel als de onderzijde bruin is.
''recept crêpes bakken''


Specificaties

Inhoud : 6 x 1 kg
Opbrengst per kg : 22 crêpes à 100 gram
Artikelnummer : 1-50-230156


Terug naar Bakmixen

o.a. verkrijgbaar bij

Hanos
Sligro
Makro