American Pancakemix Compleet 1 kg

Complete mix voor heerlijke American Pancakes. De mix is op basis van vrije-uitloopeieren en hier hoeft alleen nog maar water aan toe te worden gevoegd. De American Pancakemix Compleet is volgens authentiek Amerikaanse receptuur en heeft een extra snelle garing. Het dikke beslag zorgt voor luchtige dikke pannenkoekjes en kan zonder ring gebakken worden in de pan of op de plaat.

Bereidingswijze

Roer de mix met water tot een glad beslag. Dosering: mix 1000g, Water 1000ml. Vet de bakplaat of pan in met olie. Giet een rondje van het beslag op de plaat of in de pan. Bak de pancake op middelhoog vuur. Draai de pancake na enkele minuten om, voordat de bovenkant geheel droog is. Serveer de pancakes met ahornsiroop, stroop of poedersuiker. Ook zeer geschikt voor bereiding met additionele ingrediënten zoals chocolate chips, appel-rozijn of bosbessen.

De American Pancakes zijn zeer geschikt voor op het (ontbijt)buffet en kunnen tot 90 minuten warmgehouden worden in een chafing dish. Je kunt de American Pancakes ook terugkoelen en opnieuw verwarmen in oven, combi-steamer of pan.

Specificaties

Inhoud : 1 kg
Opbrengst per kg : ca. 40 American Pancakes à 50 gram
Artikelnummer : 1-50-230117


Terug naar Bakmixen

o.a. verkrijgbaar bij

Bidfood
Hanos
Sligro
Hocras