Klassieke variaties Brusselse wafels
Klassieke variaties Brusselse wafels
Klassieke variaties Brusselse wafelsIngrediënten / Benodigdheden
Bereidingswijze
Dé terrastoppers: een vers gebakken nog warme Brusselse wafel aangekleed met fruit of chocolade. Welke variant staat bij jou al op de kaart?
Recept:
De wafels worden bereid zoals aangegeven onder 'wafels bakken'. Vervolgens werk je met meerdere ingrediënten en toppings:
1) Wafels met lauwwarme kersen, poedersuiker, slagroom, notentopping.
2) Wafels met lauwwarme bosvruchten, poedersuiker, slagroom, notentopping.
3) Wafels met warme melkchocolade saus en witte chocolade saus. Dit kan natuurlijk als duo of enkel.
4) Wafels met verse aardbeien, poedersuiker, slagroom, notentopping.
5) Wafel met vanille ijs overgoten met Grand Marnier, verse aardbeien, slagroom en amandelschaafsel. Gedecoreerd met streepjes advocaat en chocolade saus.