Harde wenertaartje
8 stuks
Lekker met vers fruit.Ingrediënten / Benodigdheden
Bodem
- 1 plak Koopmans Professioneel Harde Wenerdeeg
- Dr. Oetker Professional bakspray
Amandelspijsroom
- 200 g amandelspijs
- 100 g mix voor Banketbakkersroom
Tip!
Kijk ook eens naar het desire frambozentaartje!Bereidingswijze
Werkwijze bodem
- Vet een siliconen bakvorm (rondjes doorsnede ca. 8 cm) in met bakspray en zet het op een bakplaat
- Steek rondjes uit het harde wenerdeeg van 10 cm
- Bekleed de vorm
Werkwijze amandelspijsroom
- Klop in een mengmachine het amandelspijs met de banketbakkersroom. Meng tot een gladde massa. Doe de spijsroom in een spuitzak.
Bereiden
- Spuit een laagje spijsroom in de vormpjes Rustig bakken op 160 graden ca. 20-22 minuten
Afwerken
- Werk af met fruit naar keuze en bijv. slagroom