Crêpe Strawberry Cheesecake

1 persoon

Bakken crêpe

  • Verwarm de elektrische crêpeplaat minimaal 30 minuten voor op 220°C.
  • Vet de crêpeplaat voor gebruik in met bakspray en laat dit heet worden.
  • Giet circa 200 ml beslag op de crêpeplaat en verdeel dit met een crêpespatel over de gehele crêpeplaat.
  • Bak de crêpes aan beide zijden goudbruin. 

Vullen crêpe

  • Beleg enkel de bovenste helft van de crêpe met de ingrediënten
  • Verdeel de Monchou vanille
  • Vervolgens bedekken met aardbeien (gehalveerd)
  • Verdeel de biscotti en Meringues drops
  • Top af met de aarbeien topping
  • Rol de crêpe op en plaats hem in de verpakking
Crêpe Strawberry Cheesecake

Benodigdheden

Crêpe


Vulling

  • 75 gr Monchou vanille
  • 60 gr Aardbeien
  • 10 gr Biscotti (1 el)
  • 5 gr Meringues drop (1 el)
  • 10 gr Alsa Aardbeien topping

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Crêpemix Compleet 1 kg

Crêpemix Compleet 1 kg