Crêpe Zalm Roomkaas

1 persoon

Bakken crêpe

  •  Verwarm de elektrische crêpeplaat minimaal 30 minuten voor op 220°C.
  • Vet de crêpeplaat voor gebruik in met bakspray en laat dit heet worden.
  • Giet circa 200 ml beslag op de crêpeplaat en verdeel dit met een crêpespatel over de gehele crêpeplaat.
  • Bak de crêpes aan beide zijden goudbruin.  


Vullen crêpe

  • Beleg enkel de bovenste helft van de crêpe met de ingrediënten
  • Verdeel de Roomkaas bieslook
  • Vervolgens bedekken met spinazie
  • Verdeel Haricots verst en gerookte zalm reepjes
  • Top af met ui ringen en kappertjes
  • Rol de crêpe op en plaats hem in de verpakking

Crêpe Zalm Roomkaas

Benodigdheden

Crêpe


Vulling

  • 50 gr Roomkaas bieslook
  • 20 Spinazie groot (10 st)
  • 20 gr Haricots verts (10 st)
  • 25 gr Gerookte zalm reepjes
  • 5 gr Rood of wit ui ringen
  • 10 gr Kappertjes

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Crêpemix Compleet 1 kg

Crêpemix Compleet 1 kg