Desire frambozentaartje

Voor 10 frambozentaartjes

Werkwijze Harde Wenerbodem:

  • Meng het amandelspijs met de banketbakkersroom. Steek ronde plakjes harde wener uit en leg er twee op elkaar in een siliconen bolmatje. Vul af met de amandelroom.
  • Bak de harde wenerbodem 12 minuten op 210°C.


Werkwijze Harde Wenerkapje:

  • Steek een rond plakje harde wener uit, even groot als de bodem. Steek hieruit diverse maten gaatjes. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld verschillende maten spuitmondjes.
  • Leg het plakje op de bolle zijde van een bolmatje.
  • Bak het kapje af in 15 minuten op 160°C.


Werkwijze Frambozencremeaux:

  • Breng de fruitpuree met de suiker aan de kook. Voeg dan de eieren toe. Deze binden tot 85°C.
  • Voeg de boter en gelatine toe en laat de crèmeux afkoelen.


Afwerking:

  • De afgekoelde Harde Wenerbodems vullen met frambozencrèmeux. Op deze crèmeux verse frambozen leggen.
  • Kapje van harde wener erop plaatsen. Tot slot decoreren naar eigen keuze.
Desire frambozentaartje

Benodigdheden

Harde Wenerbodem & Harde Wenerkapje:


Frambozencremeaux:


Desire: frambozentaartje:

  • 10 Harde Wenerbodem met amandelroom
  • 10 Harde Wenerkapje
  • Frambozencremeaux 30 g per dessert
  • Verse frambozen 4 of 5 frambozen per dessert


Kijk ook eens naar het harde wenertaartje met vers fruit!

Kijk ook eens naar het harde wenertaartje met vers fruit!

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Harde Wenerdeeg

Harde Wenerdeeg