Moderne tiramisu
20 amuses
Tiramisu met een twist.Ingrediënten / Benodigdheden
Tiramisu
- 20 poffertjes van Koopmans Professioneel
- 1 pak vloeibare Crème Brûlée van Alsa
- 2 staafjes Nescafe Gold oploskoffie
- 50 g Kahlúa
- 15 g Cortina*
*Cortina is een emulgator en is verkrijgbaar bij diverse horeca groothandels. Cortina voorkomt het uitvloeien of weglopen van de tiramisu.
Tip!
Kijk ook eens naar de tropische mini-oliebollen met mango-ijs!Bereidingswijze
- Meng met een staafmixer Crème Brûlée, Kahlúa, oploskoffie en Cortina
- Doe dit in een kidde en voeg 2 patronen toe
- Spuit een toef van de crème in een glaasje en steek hier een poffertje in
- Garneer af naar eigen inzicht
*Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier