Recepten / Kant-en-klaar / Moderne tiramisu

Moderne tiramisu

20 amuses

Tiramisu met een twist.

Ingrediënten / Benodigdheden

Tiramisu

*Cortina is een emulgator en is verkrijgbaar bij diverse horeca groothandels. Cortina voorkomt het uitvloeien of weglopen van de tiramisu.

Tip!

Kijk ook eens naar de tropische mini-oliebollen met mango-ijs!

Bereidingswijze

  • Meng met een staafmixer Crème Brûlée, Kahlúa, oploskoffie en Cortina
  • Doe dit in een kidde en voeg 2 patronen toe
  • Spuit een toef van de crème in een glaasje en steek hier een poffertje in
  • Garneer af naar eigen inzicht

*Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier

Interessante producten

Poffertjes portieverpakking 30 x 100 g

Product bekijken

Alsa Crème Brûlée Mix

Product bekijken

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.