Poffertje panna cotta

20 amuses

Kostprijs € 0,23 per stuk*

Werkwijze panna cotta: 

  • Zet de slagroom met suiker, citroen en wat sinaasappel zest op het vuur en breng langzaam aan de kook
  • Laat de gelatine in koud water weken
  • Als de slagroom heeft gekookt haal deze dan van het vuur en voeg de gelatine toe
  • Giet in een bak en laat dit 1 nacht in de koelkast opstijven

Afwerking: 

  • Snij vierkante blokjes van de panna cotta en plaats deze op een poffertje
  • Garneer af

*Kostprijs is indicatief en loopt uiteen bij de grossiers.

Poffertje panna cotta

Benodigdheden

Poffertjes:

Panna cotta:


Kijk ook eens naar de poffertje met spinazie en ricotta!

Tip 1: Vul de holtes van de poffertjesplaat of –pan tot net onder de rand om overstromen te voorkomen, er zit namelijk rijsmiddel in het beslag. 

Tip 2: Draai de poffertjes om voor ze gestold zijn, zo valt het beslag weer onderin het kuiltje en rijst het naar elkaar toe! Zo krijg je een mooi bol poffertje!

Tip 3: Zorg voor een schone, beslagvrije vork, dit is makkelijker bij het omdraaien van jouw poffertjes.

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Poffertjes portieverpakking 30 st.

Poffertjes portieverpakking 30 st.